Ervaringen van ouders

Onze dochter Liz heeft het erg naar haar zin gehad bij 't speelmaatje! Ze heeft genoten van het knutselen, met de bakfiets op stap, eendjes voeren...tenten bouwen.....kortom van alles. Sabrina maakt van elke dag een feestje! Bedankt 

Sandra Polak Hietbrink

Teun en Jill hebben het ontzettend naar hun zin bij jou! Ze maken de leukste creaties en je besteed veel tijd aan het opfleuren van hun dag! Lieve Sabrina bedankt voor je goede zorgen.
 
Olga de Boer-Stetter

"Mijn zoontje zit sinds kort bij sabrina op de opvang. Ik merk aan hem dat hij ineens veel meer probeert te praten en hij begint ook duidelijker woordjes te zeggen. Hij speelt lief met de andere kindjes en hij luistert ook heel goed! Als ik kaydin op kom halen is hij blij dat hij mama weer ziet maar soms wil hij toch niet naar huis omdat hij het zo naar zn zin heeft bij sabrina! Ik word goed op de hoogte gehoude over hoe het daar gaat en krijg regelmatig fotos doorgestuurd! ik vind het ook super dat sabrina aandacht geeft aan 'speciale dagen' zoals mijn verjaardag (kaydin heeft een mooi foto lijstje geverft) maar ook zeker kaydin zn eige verjaardag waarbij hij een cadeautje heeft gekregen en natuurlijk de thema dagen.
 kortom.. ik vind dat sabrina het hartstikke goed doet en zal haar dan ook aanraden!"

Jackie Oomen