Even voorstellen

Ik ben Sabrina Jansen, geboren in maart 1987.
Opgegroeid in Fijnaart en sinds 2007 woon ik samen met mijn man Richard en onze poes, kater en zeeaquarium. In 2010 is onze eerste zoon Alex geboren, onze tweede zoon Joey in 2012 en als laatste Sylvester in 2015.

Ik ben gelukkig dat ik al jong moeder mocht worden en geniet volop van het hebben van kinderen om mij heen, mijn eigen, maar ook andermans kinderen. Daarom ben ik ook blij dat onze twee oudste al naar de bassischool gaan en regelmatig met een speelvriendje of vriendinnetje thuis komen. Het enthosiasme en de fantasie waar kinderen helemaal in op kunnen gaan tijdens het spelen. Het gelach om de kleinste dingen, super! Ik vindt het prettig dat ouders hun dierbaarste bezit aan mij toevertrouwen, want je wilt het beste voor je kinderen en vertrouwen moet groeien. Ik neem dit vertrouwen ook serieus en doe mijn uiterste best om met elke ouder een fijne en stabiele vertrouwensband te krijgen. Doordat ik zelf al moeder ben ken ik al veel wensen van moeders en weet ik waar ik rekening mee moet houden. Ik zal dan ook zeer goed voor uw kind(eren) zorgen als ze bij mij op de opvang zijn. Ik vind het belangrijk om de thuisregels en situatie zoveel mogelijk te betrekken tijdens de opvang, zodat het duidelijk is voor het kind wat er van hem/haar verwacht wordt.

Al van jongs af aan was ik dol op kleine kinderen, ik speelde graag met jongere vriendjes en vriendinnetjes en ontfermde me als een soort tweede moeder over hun. Toch ben ik niet meteen gaan werken met kinderen, maar heb ik de opleiding gedaan tot verzorgende niveau 3 en uiteindelijk heb ik 2 jaar verpleegkundige niveau 5 gedaan. Na 15 jaar in de ouderen gezondheidszorg gewerkt te hebben en drie schatten van kinderen rijker te zijn begon het steeds meer te kriebelen om een andere tak van zorg te kiezen. Ik had me baan opgezegd en ben er het eerste jaar volledig voor mijn eigen kinderen geweest. Het is fijn om zo intensief betrokken te kunnen zijn bij de ontwikkeling van een kind. De bijzondere momenten van de eerste keer omrollen, de eerste stapjes, kruipen, de eerste keer naar school en het eerste speelafspraakje, het zijn zomaar enkele voorbeelden. Het zijn allemaal mijlpalen en ik ben er getuige van geweest. Op dat moment besloot ik om gastouder bij mezelf thuis te worden, want ik wilde ook getuige zijn van mijlpalen bij andere kinderen. De twinkeling in hun ogen die laten zien hoe trots ze zijn als ze weer een ontwikkeling verder zijn. En ik wil ze samen met de ouders ondersteunen om mijlpalen te behalen. Mijn creativiteit en ervaring als moeder gebruik ik met veel enthousiasme om het uw kinderen naar hun zin te maken.

Als gastouder en creatieveling vergroot ik mijn kennis door op internet te zoeken naar leuke activiteiten. Maar ik ben ook zeer goed in het zelf verzinnen, hiervoor gebruik ik een vleugje creativiteit en een snufje gezonde fantasie waarover ik beschik. Papa's en mama's jullie zullen verzekerd zijn van leuke verjaardagscadeau's en vader-/ Moederdag cadeaus, natuurlijk gemaakt door jullie eigen kinderen.

De opvang vindt plaats bij de gastouder thuis, dus bij mij in de rustige doodlopende straat in Fijnaart. Met een grote speelweide net buiten de poort, Deze speelweide wordt bij mooi weer ook veelvuldig gebruikt voor activiteiten en spelletjes. Ook op loopafstand zijn meerdere speeltuintjes te vinden, lekker afwisselend elke keer een andere speeltuin. Of een hele speeltuinroute hebben we ook weleens gedaan.

De woning is kindvriendelijk ingericht en er zijn ruim voldoende speelmogelijkheden voor alle leeftijden, zowel binnen als buiten. Voor een impressie verwijs ik u graag door naar het tabblad informatie/opvanglocatie. Vanzelfsprekend hebben zowel ik als mijn man een geldige verklaring omtrent het gedrag en is er ten alle tijden een achterwacht beschikbaar bij calamiteiten. Wij zijn ook beide in het bezit van een EHBO voor kinderen diploma.

Ik vind contact en overleg met u als ouder(s) erg belangrijk. Daarom werk ik met een schriftje, waarin we naar elkaar kunnen communiceren tot ca 1. jaar. Daarna bestaat de mogelijkheid ook nog om er mee door te gaan. UIteraard is er ook overleg tijdens het halen en brengen, maar doordat er dan meerdere kinderen aanwezig zullen zijn, zullen deze momenten in de praktijk maar kort zijn. Vanaf 1 jaar start ik met een plakboek, hierin bewaar ik leuke knutselwerkjes die uw kind maakt tijdens de opvang dagen, natuurlijk niet allemaal, want u zult er ook regelmatig mee naar huis krijgen. Als de opvang stopt krijgt u het plakboek mee naar huis. Heeft u behoefte aan een gesprek dan kan dit aangegeven worden en zal hiervoor voldoende tijd voor ingepland worden. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij uw wensen en manier van opvoeden. Tijdens het eerste gesprek dat plaats vindt voordat de opvang start zal deze vraag ook aan bod komen.