Mogelijkheden bij gastouderopvang 't Speelmaatje

Bij gastoudervang 't Speelmaatje is alles bespreekbaar!
Hieronder ziet u de mogelijkheden in opvang die ik onder andere aanbied, overige opties zijn in overleg bespreekbaar.

– Dagopvang
Uw kind is welkom bij 't Speelmaatje op maandag tot en met vrijdag van 7.00 - 19.00. Ik vang uw kind(eren) op tot de afgesproken tijd. Wordt het iets later dan is dit natuurlijk ook mogelijk, dit horen we dan graag op tijd van u. (Wenst u opvang buiten deze tijden bijvoorbeeld voor een avond of weekend? Neem dan contact op, zodat we de opties kunnen bespreken)

– Voorschoolse opvang
U kunt uw kind(eren) brengen vanaf 7.00 uur, ik zal ervoor zorgen dat uw kind(eren) naar school gebracht worden op de afgesproken tijd. LET OP: Dit kan ik aanbieden als uw kind(eren) naar de Julianaschool of Kennedyschool in Fijnaart gebracht moet worden.

– Buitenschoolse opvang
Ik zorg ervoor dat uw kind(eren) van school gehaald worden op het afgesproken tijdstip, daarna draaien ze mee met de verdere dagindeling van 't Speelmaatje. Let op ik kan die alleen aanbieden als uw kind(eren) gehaald moeten worden van de Julianaschool of Kennedyschool te Fijnaart. Kinderen van de springplank kan ik alleen ophalen na 15.30.

– Weekendopvang
Bij gastouderopvang 't Speelmaatje kan uw kind ook in het weekend opgevangen worden. Dit is een ideale optie wanneer u onregelmatige diensten werkt, weekenddiensten, onverwachts weg moet etc. Deze optie is niet standaard, maar bespreekbaar. (afhankelijk van de planning kan ik uw kind(eren) opvangen.)

– Vakantieopvang
Bij gastouderopvang 't Speelmaatje wordt uw kind in vakanties ook opgevangen. Dit is een ideale optie wanneer u alleen in de vakantie opvang nodig heeft. Let op in de vakantie heb ik beperkte ruimte, omdat mijn eigen kinderen ook alledrie thuis zijn. Tijdig reserveren is een must. Hiervoor geld de ouder die als eerst een dag/moment reserveert staat vast.

– Noodopvang
Is uw eigen oppas of gastouder (langdurig) ziek of met verlof? Indien de bezetting dit toe laat bied ik ook noodopvang aan.