Tarieven/Bureau's

Mijn standaard uurtarief is €5,00   (klik hier om te zien wat er wel / niet  inbegrepen zit.)

Ik werk samen met twee gastouderbureau’s.

♥ Gastouderbureau LinKids te Zevenbergen
♥ Gastouderbureau Smartkids te Hoeven

Elk bureau hanteert zijn eigen uurtarief aan bemiddelingskosten.

Afwijkende opvang tarieven die niet beschreven staan in het contract. Onderstaande opvangmogelijkheden zijn alleen mogelijk indien mijn privé agenda het toelaat:

– Vakantieopvang

– Nood opvang

– Weekend opvang en opvang tijdens feestdagen:
Alles is bespreekbaar, ook weekend opvang en opvang tijdens feestdagen. Echter reken ik hiervoor €6,50  per uur, per kind. Dit omdat hiervoor mijn privé agenda vaak ook aangepast moet worden, en het brengt meer kosten met zich mee door het gezellig maken tijdens het eten en eventuele uitstapjes. Heb je structureel opvang nodig in het weekend dan kan je dit aan mij voorleggen en kunnen we het vastleggen in een contract.

– Avond opvang op uw locatie:
Wanneer u een avondje uit wenst te gaan en een betrouwbare, ervaren gastouder wenst kunt u dit aan mij voorleggen. Ik ben bereid (mits mijn agenda dit toe laat) In de avonduren tussen 20.00 en 0.00 op te vangen. Kosten hiervoor zijn €5,30 per uur per kind.

Flexibele opvang:

Dagelijks hou ik minimaal 1 reserve plek voor flexibele gastkindjes. Hiervoor geld het standaard uur tarief van €5,00 per uur per kind. Wel moet er rekening gehouden worden dat ouders die het eerst reserveren de plek krijgen.